گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس
ربرااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم سوسیسوکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام
مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافهودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود
سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریختهوسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم
ودرداخل فر کهقبلا
داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10دقیقه صبر نموده وسپس غذای
آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیلنمایید
گوجه فرنگیتازه=15 عدد رنده شده و نرم پیاز رنده شده نرم=2 عدد کنسرو قارچ=1 لیوانخرد شده فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده روغن زیتون=4/1 لیوان سس گوجهفرنگی=1 قاشق غذاخوری آب=4 قاشق غذاخوری نمک=1 و 2/1 قاشقمرباخوری پودر آویشن=کمی پودر ریحان خشک=کمی شکر=1 قاشقچایخوری پنیر موزاریلا=2 لیوان
زیتون سیاه=بمقدارلازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا آرد=4لیوان روغن نباتی=2/1 لیوان خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری نمک=1 و 2/1 قاشقچایخوری تخم مرغ زده شده=1 عدد شیر خشک=3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر=4/1قاشق مرباخوری آب گرم=1 لیوان شکر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر وروغن نباتی
را با هم مخلوط کنید تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و بهمخلوط آرد
اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید
تا خمیرنرم و یکدستی بدست آید خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای
گرمیبگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
طرز تهیه مواد روی پیتزا
روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایمبگذارید.پیاز
نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید فلفل دلمه را به آناضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت
دهید قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه
کرده و بهمدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها
آببشوند پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه
فرنگی را به مواد اضافهکرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم
بزنید در اخر 4 قاشق غذاخوریآب را اضافه کرده و هم بزنید سپس
مواد اماده شده را کنار بگذارید خمیر امادهشده را روی یک سینی که آرد پاشیده
ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و بهصورت مربع یا مستطیل ببرید سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینیگذاشته و از
مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشقصاف کنید بطوریکه تمام سطح
خمیر را بپوشاند سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید گذاشته و پیتزا را به مدت 30
الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزیدتا زمانی که خمیر پف کند پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده
وزیتون سیاه بگذارید سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر
طلایی رنگشود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید نکته: درهنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر
را باز نکنید پیتزا پف نمی کند
برای 5 تا 6نفر گوشت چرخ کرده=300 گرم فلفل دلمه سبز=4 عدد زیتون=10 عدد کنسروقارچ=1 قوطی پیاز=2 عدد بزرگ رب گوج فرنگی=2 قاشق سوپخوری روغنزیتون=بقدر کافی پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی نان ساندویچی گرد ومتوسط=به مقدار لازم نمک و فلفل=به مقدار لازم
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن درماهیتابه کمی
تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تارنگ آن تغییر کند رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی
گوشت میریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتی که
آب آن بخارشود و
گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشتهباشد)فلفل دلمه را به صورت
خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریزشده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و
سپس گوشت را به مواد اضافه کردهبا هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به
آن اضافه میکنیم
نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر
کدام از نان ها را کمیسس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح
نان را بپوشاند.سپس از مخلوطبدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می
ریزیم و درفر به
مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگشود
سیررا پوست
کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم وسس گوجه فرنگی و پور آویشن و
نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت 1دقیقه هم می زنیم تا آماده شود