پیتزا لازانیا

مواد لازم
 سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم
 پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری
 رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری
 نمک وفلفل=بمیزان دلخواه
 سس سفید=نصف لیوان
 
  گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم
  سوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید

پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم


 گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
 پیاز رنده شده نرم=2 عدد
 کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
 فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
 روغن زیتون=4/1 لیوان
 سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
 آب=4 قاشق غذاخوری
 نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
 پودر آویشن=کمی
 پودر ریحان خشک=کمی
 شکر=1 قاشق چایخوری
 پنیر موزاریلا=2 لیوان
 زیتون سیاه=بمقدار لازم
 

  

 مواد لازم برای خمیر پیتزا
 
 آرد=4 لیوان
 روغن نباتی=2/1 لیوان
 خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
 نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
 تخم مرغ زده شده=1 عدد
 شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
 آب گرم=1 لیوان
 شکر=1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر

 
در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید
 تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید
 مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید
 خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
 

  طرز تهیه مواد روی پیتزا

 

 

روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید
 فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید
 قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید
  گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند
 پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید
 در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید
 خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید
 سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند
سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند
  پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید
 سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید
 نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند 

پیتزا کوچک

مواد لازم
 برای 5 تا 6 نفر
 گوشت چرخ کرده=300 گرم
 فلفل دلمه سبز=4 عدد
 زیتون=10 عدد
 کنسرو قارچ=1 قوطی
 پیاز=2 عدد بزرگ
 رب گوج فرنگی=2 قاشق سوپخوری
 روغن زیتون=بقدر کافی
 پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی
 نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم
 نمک و فلفل=به مقدار لازم

ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند
 رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم
 
 نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود
 
 مواد لازم برای سس پیتزا
 سس گوجه فرنگی=نصف لیوان
 سیر=6 حبه
 روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
 پور آویشن=2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل=بقدر کافی
 
 طرز تهیه سس
 سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا آماده شود