گوجه فرنگیتازه=15 عدد رنده شده و نرم پیاز رنده شده نرم=2 عدد کنسرو قارچ=1 لیوانخرد شده فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده روغن زیتون=4/1 لیوان سس گوجهفرنگی=1 قاشق غذاخوری آب=4 قاشق غذاخوری نمک=1 و 2/1 قاشقمرباخوری پودر آویشن=کمی پودر ریحان خشک=کمی شکر=1 قاشقچایخوری پنیر موزاریلا=2 لیوان
زیتون سیاه=بمقدارلازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا آرد=4لیوان روغن نباتی=2/1 لیوان خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری نمک=1 و 2/1 قاشقچایخوری تخم مرغ زده شده=1 عدد شیر خشک=3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر=4/1قاشق مرباخوری آب گرم=1 لیوان شکر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر وروغن نباتی
را با هم مخلوط کنید تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و بهمخلوط آرد
اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید
تا خمیرنرم و یکدستی بدست آید خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای
گرمیبگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
طرز تهیه مواد روی پیتزا
روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایمبگذارید.پیاز
نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید فلفل دلمه را به آناضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت
دهید قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه
کرده و بهمدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها
آببشوند پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه
فرنگی را به مواد اضافهکرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم
بزنید در اخر 4 قاشق غذاخوریآب را اضافه کرده و هم بزنید سپس
مواد اماده شده را کنار بگذارید خمیر امادهشده را روی یک سینی که آرد پاشیده
ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و بهصورت مربع یا مستطیل ببرید سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینیگذاشته و از
مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشقصاف کنید بطوریکه تمام سطح
خمیر را بپوشاند سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید گذاشته و پیتزا را به مدت 30
الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزیدتا زمانی که خمیر پف کند پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده
وزیتون سیاه بگذارید سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر
طلایی رنگشود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید نکته: درهنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر
را باز نکنید پیتزا پف نمی کند