پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم


 گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
 پیاز رنده شده نرم=2 عدد
 کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
 فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
 روغن زیتون=4/1 لیوان
 سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
 آب=4 قاشق غذاخوری
 نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
 پودر آویشن=کمی
 پودر ریحان خشک=کمی
 شکر=1 قاشق چایخوری
 پنیر موزاریلا=2 لیوان
 زیتون سیاه=بمقدار لازم
 

  

 مواد لازم برای خمیر پیتزا
 
 آرد=4 لیوان
 روغن نباتی=2/1 لیوان
 خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
 نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
 تخم مرغ زده شده=1 عدد
 شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
 آب گرم=1 لیوان
 شکر=1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر

 
در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید
 تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید
 مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید
 خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
 

  طرز تهیه مواد روی پیتزا

 

 

روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید
 فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید
 قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید
  گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند
 پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید
 در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید
 خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید
 سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند
سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند
  پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید
 سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید
 نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد