گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس
ربرااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم سوسیسوکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام
مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافهودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود
سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریختهوسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم
ودرداخل فر کهقبلا
داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10دقیقه صبر نموده وسپس غذای
آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیلنمایید