خمیر پیتزا = به مقدار لازم قارچ= 100 گرم پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری پنیرپیتزا =25 گرم روغن مایع=3 قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای= 1 عدد گوجهفرنگی= 2 عدد سس پیتزا= 3 قاشق سوپخوری ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشقسوپخوری نمک و فلفل= به مقدار لازم
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیرپیتزا را در
آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آنبریزید. فلفل دلمه ای و گوجه
فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقهبرش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ
را روی خمیر پیتزابریزید سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر
پیتزا رارنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر
پیتزا را دراواخر
پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فریکه قبلاً داغ شده قرار دهید.
درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پختو طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی
سس پیتزا روی آنبریزید