سینه مرغ خلال شده : 2عدد پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه روغن زیتون : 3 قاشقسوپخوری زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی
حرارتقرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد
شده و نمکو فلفل
را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج میکنیم . ظرف گردی را به قطر 28
سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع بهوسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می
کنیم . سپس مواد را بر روی خمیرریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی
پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر
قرار می دهیم تا پختهشود مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آب ولرم : یک و یک دومپیمانه پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون : 4 قاشقسوپخوری نمک : یک دوم قاشق چایخوری آرد : سه و یک سوم پیمانه پنیر گودا : 100 گرم
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و
با قاشقچوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کردهورز می دهیم
و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن راورز می دهیم اگر خمیر به دست
چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافهمی کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت
30 دقیقه در کاسه ای قرار داده وروی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر
اضافه کرده ورزمی
دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد