پیتزای مرغ

مواد لازم
 سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
 پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
 روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
 زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
 قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
 فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
 جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
 پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
 پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی

 
 

  روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود
 مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا 

 

 آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
 پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
 روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
 نمک : یک دوم قاشق چایخوری
 آرد : سه و یک سوم پیمانه
 پنیر گودا : 100 گرم 

 
  

 آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
 بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد