فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجهسانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد
پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهنکنید و در قالب قرار دهید. با
استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون راقطره
قطره روی خمیر بریزید برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد
شده،سیر و رب گوجه فرنگی را در یک
کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیربریزید پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از
فر خارج کرده،ورقه های پنیر را در یک لایه
روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13دقیقه
در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید وفورا سرو نمایید
این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل
اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و
به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و ازموفقیت آن
چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمدهاست
مواد لازم برای خمیر
آرد=2 ¼ تا 3 ¼
پیمانه مخمر=1 بسته نمک=4/1 قاشق چایخوری آب گرم=1 پیمانه روغن مایع یاروغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر
1 و ¼ آرد، مخمر و نمک
را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم وبا سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم
میزنیم. مواد چسبیده شده بهکناره های ظرف را به طور
مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت سه دقیقه باسرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این
مایه اضافهکرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد
پاشی شده قرار داده، بقیه آرد رابا دست به آن اضافه کرده،
خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکهخمیری
نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده،رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند شما میتوانید به این ترکیب،مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو
عدد سیرله شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید